jueves, 23 de abril de 2015

Sant Jordi

Avui 23 de Abril de 2015 hem celebrat per tota Catalunya un dia molt especial, un dia de lectura, un dia de roses i per molts un dia d'amor. Sant Jordi es una celebracio que es fa arreu del mon pero sobretot es una tradicio aqui, a Catalunya, hi ha una llegenda molt popular que se saben desde els mes petits fins als mes grans. Aui deixo la llegenda se Sant Jordi per tots els que no se la sapiguen i la volguin llegir.
Avui al col·legi en honor a aquesta celebració hem aprofitat per fer dos concursos, un literari i un de poemes. El concurs literari consistia en fer una redacció sobre la tolerancia, i el dels poemes es el mes important de tots ja que consisteix en fer el teu propi poema sobre: la patria a Catalunya, la fe a Déu o l'amor, portem un mes preparasnt aquest acte fent una elecció del poemes i finalment a arribar el dia el dia en que els finalistes de cada classe han lluitat per aconsseguir el premi de la seva categoria tots han estat poemes molts bons i mente els alumnes estan al pati els profesors fan reconte. Per finalitzar la festa s' entreguen els premis als guanyadors. 

En honor al cavaller per tradició aquest dia els nois li regalen a una noia especial una rosa i les noies li regalen un llibre a un noi especial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario